Glasögon i Lerum

Annons:
Köp glasögon och linser av högsta kvalité i Lerum. Hitta alla optiker och butiker som säljer glasögon i Lerum samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lerum och behöver nya glasögon så hittar du här de bästa företagen som erbjuder detta i Lerum. Glasögonsbutiker och optiker kommer i olika storlekar och kvalité beroende på vad du behöver när du ska köpa nya glasögon eller göra synundersökning i Lerum. Kontakta någon av våra 2 olika företag som arbetar med glasögon i Lerum nedan.
Annons:

Köp glasögon och linser i Lerum

Nedan hittar du en komplett lista över alla butiker och optiker som säljer linser och glasögon i Lerum, en del kan också hjälpa dig med synundersökning i Lerum.

Optikkällaren
Brobacken 3
443 30 LERUM


Synsam
Bagges Torg 3
443 30 LERUM

Annons:

Gå till en optiker i Lerum

Det finns en mängd olika situationer där man kan behöva glasögon i Lerum. Till exempel om du är närsynt, långsynt eller liknande. Är du i behov av att kontrollera din syn i Lerum så kan du enkelt komma i kontakt med en optiker genom vår lista ovanför.

Optikerfakta om orten Lerum

I Lerum finns det minst en aktiv optiker och nedan hittar du allmän information om Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lerum ifall du vill veta om mer än optiker i Lerum.

I Lerum hittade vi sammanlagt 2 olika optiker och butiker att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som tillgodoser dina synbehov i Lerum så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: