Glasögon i Askim

Annons:
Köp glasögon och linser av högsta kvalité i Askim. Hitta alla optiker och butiker som säljer glasögon i Askim samlade här. Om du bor i eller i närheten av Askim och behöver nya glasögon så hittar du här de bästa företagen som erbjuder detta i Askim. Glasögonsbutiker och optiker kommer i olika storlekar och kvalité beroende på vad du behöver när du ska köpa nya glasögon eller göra synundersökning i Askim. Kontakta någon av våra 1 olika företag som arbetar med glasögon i Askim nedan.
Annons:

Köp glasögon och linser i Askim

Nedan hittar du en komplett lista över alla butiker och optiker som säljer linser och glasögon i Askim, en del kan också hjälpa dig med synundersökning i Askim.

Optikkällaren
St. Åvägen 18
436 34 ASKIM

Annons:

Gå till en optiker i Askim

Det finns en mängd olika situationer där man kan behöva glasögon i Askim. Till exempel om du är närsynt, långsynt eller liknande. Är du i behov av att kontrollera din syn i Askim så kan du enkelt komma i kontakt med en optiker genom vår lista ovanför.

Optikerfakta om orten Askim

I Askim finns det minst en aktiv optiker och nedan hittar du allmän information om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du lära dig mer om Askim ifall du vill veta om mer än optiker i Askim.

I Askim hittade vi sammanlagt 1 olika optiker och butiker att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som tillgodoser dina synbehov i Askim så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: