Glasögon i Sala

Annons:
Köp glasögon och linser av högsta kvalité i Sala. Hitta alla optiker och butiker som säljer glasögon i Sala samlade här. Om du bor i eller i närheten av Sala och behöver nya glasögon så hittar du här de bästa företagen som erbjuder detta i Sala. Glasögonsbutiker och optiker kommer i olika storlekar och kvalité beroende på vad du behöver när du ska köpa nya glasögon eller göra synundersökning i Sala. Kontakta någon av våra 4 olika företag som arbetar med glasögon i Sala nedan.
Annons:

Köp glasögon och linser i Sala

Nedan hittar du en komplett lista över alla butiker och optiker som säljer linser och glasögon i Sala, en del kan också hjälpa dig med synundersökning i Sala.

Sala Optik
St. Torget 6
733 30 SALA


Synsam
S. Esplanaden 3
733 22 Sala


Sundström Optik AB
Norrbyg. 1
733 30 SALA


Christer Sundström Optik AB
Norrbyg. 1
733 30 SALA

Annons:

Gå till en optiker i Sala

Det finns en mängd olika situationer där man kan behöva glasögon i Sala. Till exempel om du är närsynt, långsynt eller liknande. Är du i behov av att kontrollera din syn i Sala så kan du enkelt komma i kontakt med en optiker genom vår lista ovanför.

Optikerfakta om orten Sala

I Sala finns det minst en aktiv optiker och nedan hittar du allmän information om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sala ifall du vill veta om mer än optiker i Sala.

I Sala hittade vi sammanlagt 4 olika optiker och butiker att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som tillgodoser dina synbehov i Sala så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Västmanland.
Annons: