Glasögon i Umeå

Annons:
Köp glasögon och linser av högsta kvalité i Umeå. Hitta alla optiker och butiker som säljer glasögon i Umeå samlade här. Om du bor i eller i närheten av Umeå och behöver nya glasögon så hittar du här de bästa företagen som erbjuder detta i Umeå. Glasögonsbutiker och optiker kommer i olika storlekar och kvalité beroende på vad du behöver när du ska köpa nya glasögon eller göra synundersökning i Umeå. Kontakta någon av våra 9 olika företag som arbetar med glasögon i Umeå nedan.
Annons:

Köp glasögon och linser i Umeå

Nedan hittar du en komplett lista över alla butiker och optiker som säljer linser och glasögon i Umeå, en del kan också hjälpa dig med synundersökning i Umeå.

Glasögonmagasinet
Kungsg. 45
903 25 Umeå


Optique
Renmarkstorget 10
903 26 UMEÅ


Direkt Optik
Götg. 1
903 27 Umeå


Östman Optik
Kungsg. 58
903 26 UMEÅ


Tobias Optik
Storg. 49
903 26 UMEÅ


Synsam
Kungsg. 63
903 26 UMEÅ


Synoptik
Marknadsgatan 11
904 22 Umeå


Specsavers Umeå City
V. Esplanaden 5
903 25 Umeå


Optik Smarteyes AB
Rådhustorget
903 26 UMEÅ

Annons:

Gå till en optiker i Umeå

Det finns en mängd olika situationer där man kan behöva glasögon i Umeå. Till exempel om du är närsynt, långsynt eller liknande. Är du i behov av att kontrollera din syn i Umeå så kan du enkelt komma i kontakt med en optiker genom vår lista ovanför.

Optikerfakta om orten Umeå

I Umeå finns det minst en aktiv optiker och nedan hittar du allmän information om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du lära dig mer om Umeå ifall du vill veta om mer än optiker i Umeå.

I Umeå hittade vi sammanlagt 9 olika optiker och butiker att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som tillgodoser dina synbehov i Umeå så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Västerbotten.
Annons: