Glasögon i Gimo

Annons:
Köp glasögon och linser av högsta kvalité i Gimo. Hitta alla optiker och butiker som säljer glasögon i Gimo samlade här. Om du bor i eller i närheten av Gimo och behöver nya glasögon så hittar du här de bästa företagen som erbjuder detta i Gimo. Glasögonsbutiker och optiker kommer i olika storlekar och kvalité beroende på vad du behöver när du ska köpa nya glasögon eller göra synundersökning i Gimo. Kontakta någon av våra 1 olika företag som arbetar med glasögon i Gimo nedan.
Annons:

Köp glasögon och linser i Gimo

Nedan hittar du en komplett lista över alla butiker och optiker som säljer linser och glasögon i Gimo, en del kan också hjälpa dig med synundersökning i Gimo.

Liljebergs Optik
Uppsalav. 10
747 42 Gimo

Annons:

Gå till en optiker i Gimo

Det finns en mängd olika situationer där man kan behöva glasögon i Gimo. Till exempel om du är närsynt, långsynt eller liknande. Är du i behov av att kontrollera din syn i Gimo så kan du enkelt komma i kontakt med en optiker genom vår lista ovanför.

Optikerfakta om orten Gimo

I Gimo finns det minst en aktiv optiker och nedan hittar du allmän information om Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du lära dig mer om Gimo ifall du vill veta om mer än optiker i Gimo.

I Gimo hittade vi sammanlagt 1 olika optiker och butiker att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som tillgodoser dina synbehov i Gimo så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Uppsala.
Annons: