Glasögon i Bålsta

Annons:
Köp glasögon och linser av högsta kvalité i Bålsta. Hitta alla optiker och butiker som säljer glasögon i Bålsta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bålsta och behöver nya glasögon så hittar du här de bästa företagen som erbjuder detta i Bålsta. Glasögonsbutiker och optiker kommer i olika storlekar och kvalité beroende på vad du behöver när du ska köpa nya glasögon eller göra synundersökning i Bålsta. Kontakta någon av våra 2 olika företag som arbetar med glasögon i Bålsta nedan.
Annons:

Köp glasögon och linser i Bålsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla butiker och optiker som säljer linser och glasögon i Bålsta, en del kan också hjälpa dig med synundersökning i Bålsta.

Bålsta Optik Klarsynt
Centrumstråket 11
746 32 Bålsta


Synsam
Bålsta Centrum
746 32 Bålsta

Annons:

Gå till en optiker i Bålsta

Det finns en mängd olika situationer där man kan behöva glasögon i Bålsta. Till exempel om du är närsynt, långsynt eller liknande. Är du i behov av att kontrollera din syn i Bålsta så kan du enkelt komma i kontakt med en optiker genom vår lista ovanför.

Optikerfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns det minst en aktiv optiker och nedan hittar du allmän information om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bålsta ifall du vill veta om mer än optiker i Bålsta.

I Bålsta hittade vi sammanlagt 2 olika optiker och butiker att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som tillgodoser dina synbehov i Bålsta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Uppsala.
Annons: