Glasögon i Kista

Annons:
Köp glasögon och linser av högsta kvalité i Kista. Hitta alla optiker och butiker som säljer glasögon i Kista samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kista och behöver nya glasögon så hittar du här de bästa företagen som erbjuder detta i Kista. Glasögonsbutiker och optiker kommer i olika storlekar och kvalité beroende på vad du behöver när du ska köpa nya glasögon eller göra synundersökning i Kista. Kontakta någon av våra 6 olika företag som arbetar med glasögon i Kista nedan.
Annons:

Köp glasögon och linser i Kista

Nedan hittar du en komplett lista över alla butiker och optiker som säljer linser och glasögon i Kista, en del kan också hjälpa dig med synundersökning i Kista.

LensWay AB
Österög. 4
164 40 KISTA


Synoptik
Kista Galleria
164 91 KISTA


Klarsynt I Sverige AB
Torshamnsg. 39
164 40 KISTA


Ögonkliniken I Kista AB
Kistagången 26
164 40 KISTA


Synsam Nordin
Hanstav. 55
164 91 KISTA


Specsavers Optik
Kista Galleria
164 91 KISTA

Annons:

Gå till en optiker i Kista

Det finns en mängd olika situationer där man kan behöva glasögon i Kista. Till exempel om du är närsynt, långsynt eller liknande. Är du i behov av att kontrollera din syn i Kista så kan du enkelt komma i kontakt med en optiker genom vår lista ovanför.

Optikerfakta om orten Kista

I Kista finns det minst en aktiv optiker och nedan hittar du allmän information om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du lära dig mer om Kista ifall du vill veta om mer än optiker i Kista.

I Kista hittade vi sammanlagt 6 olika optiker och butiker att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som tillgodoser dina synbehov i Kista så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Stockholm.
Annons: