Glasögon i Farsta

Annons:
Köp glasögon och linser av högsta kvalité i Farsta. Hitta alla optiker och butiker som säljer glasögon i Farsta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Farsta och behöver nya glasögon så hittar du här de bästa företagen som erbjuder detta i Farsta. Glasögonsbutiker och optiker kommer i olika storlekar och kvalité beroende på vad du behöver när du ska köpa nya glasögon eller göra synundersökning i Farsta. Kontakta någon av våra 3 olika företag som arbetar med glasögon i Farsta nedan.
Annons:

Köp glasögon och linser i Farsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla butiker och optiker som säljer linser och glasögon i Farsta, en del kan också hjälpa dig med synundersökning i Farsta.

Specsavers Optik
Farstaplan 25
123 47 Farsta


Synoptik
Farstaplan 25 Farsta Centrum
123 47 Farsta


Synsam
Storforsplan 11 Farsta Centrum
123 47 Farsta

Annons:

Gå till en optiker i Farsta

Det finns en mängd olika situationer där man kan behöva glasögon i Farsta. Till exempel om du är närsynt, långsynt eller liknande. Är du i behov av att kontrollera din syn i Farsta så kan du enkelt komma i kontakt med en optiker genom vår lista ovanför.

Optikerfakta om orten Farsta

I Farsta finns det minst en aktiv optiker och nedan hittar du allmän information om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du lära dig mer om Farsta ifall du vill veta om mer än optiker i Farsta.

I Farsta hittade vi sammanlagt 3 olika optiker och butiker att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som tillgodoser dina synbehov i Farsta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Stockholm.
Annons: