Glasögon i Katrineholm

Annons:
Köp glasögon och linser av högsta kvalité i Katrineholm. Hitta alla optiker och butiker som säljer glasögon i Katrineholm samlade här. Om du bor i eller i närheten av Katrineholm och behöver nya glasögon så hittar du här de bästa företagen som erbjuder detta i Katrineholm. Glasögonsbutiker och optiker kommer i olika storlekar och kvalité beroende på vad du behöver när du ska köpa nya glasögon eller göra synundersökning i Katrineholm. Kontakta någon av våra 3 olika företag som arbetar med glasögon i Katrineholm nedan.
Annons:

Köp glasögon och linser i Katrineholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla butiker och optiker som säljer linser och glasögon i Katrineholm, en del kan också hjälpa dig med synundersökning i Katrineholm.

Synsam Zellers Optik
Stortorget 1
641 30 Katrineholm


Specsavers Optik
Stortorget 2
641 30 Katrineholm


Synoptik
Köpmang. 24 Gallerian Violen
641 30 Katrineholm

Annons:

Gå till en optiker i Katrineholm

Det finns en mängd olika situationer där man kan behöva glasögon i Katrineholm. Till exempel om du är närsynt, långsynt eller liknande. Är du i behov av att kontrollera din syn i Katrineholm så kan du enkelt komma i kontakt med en optiker genom vår lista ovanför.

Optikerfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns det minst en aktiv optiker och nedan hittar du allmän information om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du lära dig mer om Katrineholm ifall du vill veta om mer än optiker i Katrineholm.

I Katrineholm hittade vi sammanlagt 3 olika optiker och butiker att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som tillgodoser dina synbehov i Katrineholm så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Södermanland.
Annons: