Glasögon i Överkalix

Annons:
Köp glasögon och linser av högsta kvalité i Överkalix. Hitta alla optiker och butiker som säljer glasögon i Överkalix samlade här. Om du bor i eller i närheten av Överkalix och behöver nya glasögon så hittar du här de bästa företagen som erbjuder detta i Överkalix. Glasögonsbutiker och optiker kommer i olika storlekar och kvalité beroende på vad du behöver när du ska köpa nya glasögon eller göra synundersökning i Överkalix. Kontakta någon av våra 1 olika företag som arbetar med glasögon i Överkalix nedan.
Annons:

Köp glasögon och linser i Överkalix

Nedan hittar du en komplett lista över alla butiker och optiker som säljer linser och glasögon i Överkalix, en del kan också hjälpa dig med synundersökning i Överkalix.

Optikcenter
Storg. 6
956 31 ÖVERKALIX

Annons:

Gå till en optiker i Överkalix

Det finns en mängd olika situationer där man kan behöva glasögon i Överkalix. Till exempel om du är närsynt, långsynt eller liknande. Är du i behov av att kontrollera din syn i Överkalix så kan du enkelt komma i kontakt med en optiker genom vår lista ovanför.

Optikerfakta om orten Överkalix

I Överkalix finns det minst en aktiv optiker och nedan hittar du allmän information om Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du lära dig mer om Överkalix ifall du vill veta om mer än optiker i Överkalix.

I Överkalix hittade vi sammanlagt 1 olika optiker och butiker att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som tillgodoser dina synbehov i Överkalix så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Norrbotten.
Annons: