Glasögon i Kiruna

Annons:
Köp glasögon och linser av högsta kvalité i Kiruna. Hitta alla optiker och butiker som säljer glasögon i Kiruna samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kiruna och behöver nya glasögon så hittar du här de bästa företagen som erbjuder detta i Kiruna. Glasögonsbutiker och optiker kommer i olika storlekar och kvalité beroende på vad du behöver när du ska köpa nya glasögon eller göra synundersökning i Kiruna. Kontakta någon av våra 5 olika företag som arbetar med glasögon i Kiruna nedan.
Annons:

Köp glasögon och linser i Kiruna

Nedan hittar du en komplett lista över alla butiker och optiker som säljer linser och glasögon i Kiruna, en del kan också hjälpa dig med synundersökning i Kiruna.

Specsavers
Föreningsg. 6
981 31 Kiruna


Synsam Drifts AB
Österleden 22 C
981 38 KIRUNA


Kiruna Optik AB
Lars Janssonsg. 14
981 31 Kiruna


Mbc Konsult AB
Kyrkog. 21 A
981 37 Kiruna


Polarbowling AB
Steinholtzg. 2 A
981 32 KIRUNA

Annons:

Gå till en optiker i Kiruna

Det finns en mängd olika situationer där man kan behöva glasögon i Kiruna. Till exempel om du är närsynt, långsynt eller liknande. Är du i behov av att kontrollera din syn i Kiruna så kan du enkelt komma i kontakt med en optiker genom vår lista ovanför.

Optikerfakta om orten Kiruna

I Kiruna finns det minst en aktiv optiker och nedan hittar du allmän information om Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kiruna ifall du vill veta om mer än optiker i Kiruna.

I Kiruna hittade vi sammanlagt 5 olika optiker och butiker att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som tillgodoser dina synbehov i Kiruna så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Norrbotten.
Annons: