Glasögon i Kalix

Annons:
Köp glasögon och linser av högsta kvalité i Kalix. Hitta alla optiker och butiker som säljer glasögon i Kalix samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kalix och behöver nya glasögon så hittar du här de bästa företagen som erbjuder detta i Kalix. Glasögonsbutiker och optiker kommer i olika storlekar och kvalité beroende på vad du behöver när du ska köpa nya glasögon eller göra synundersökning i Kalix. Kontakta någon av våra 1 olika företag som arbetar med glasögon i Kalix nedan.
Annons:

Köp glasögon och linser i Kalix

Nedan hittar du en komplett lista över alla butiker och optiker som säljer linser och glasögon i Kalix, en del kan också hjälpa dig med synundersökning i Kalix.

Synvillan
Postg. 3
952 33 KALIX

Annons:

Gå till en optiker i Kalix

Det finns en mängd olika situationer där man kan behöva glasögon i Kalix. Till exempel om du är närsynt, långsynt eller liknande. Är du i behov av att kontrollera din syn i Kalix så kan du enkelt komma i kontakt med en optiker genom vår lista ovanför.

Optikerfakta om orten Kalix

I Kalix finns det minst en aktiv optiker och nedan hittar du allmän information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kalix ifall du vill veta om mer än optiker i Kalix.

I Kalix hittade vi sammanlagt 1 olika optiker och butiker att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som tillgodoser dina synbehov i Kalix så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Norrbotten.
Annons: