Glasögon i Karlshamn

Annons:
Köp glasögon och linser av högsta kvalité i Karlshamn. Hitta alla optiker och butiker som säljer glasögon i Karlshamn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Karlshamn och behöver nya glasögon så hittar du här de bästa företagen som erbjuder detta i Karlshamn. Glasögonsbutiker och optiker kommer i olika storlekar och kvalité beroende på vad du behöver när du ska köpa nya glasögon eller göra synundersökning i Karlshamn. Kontakta någon av våra 3 olika företag som arbetar med glasögon i Karlshamn nedan.
Annons:

Köp glasögon och linser i Karlshamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla butiker och optiker som säljer linser och glasögon i Karlshamn, en del kan också hjälpa dig med synundersökning i Karlshamn.

Specsavers Optik
Drottningg. 67
374 36 Karlshamn


Synsam Personal AB
Drottningg. 58
374 36 Karlshamn


Synsam Drifts AB
Drottningg. 58
374 36 Karlshamn

Annons:

Gå till en optiker i Karlshamn

Det finns en mängd olika situationer där man kan behöva glasögon i Karlshamn. Till exempel om du är närsynt, långsynt eller liknande. Är du i behov av att kontrollera din syn i Karlshamn så kan du enkelt komma i kontakt med en optiker genom vår lista ovanför.

Optikerfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns det minst en aktiv optiker och nedan hittar du allmän information om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du lära dig mer om Karlshamn ifall du vill veta om mer än optiker i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 3 olika optiker och butiker att välja mellan. Om du inte lyckas hitta ett företag som tillgodoser dina synbehov i Karlshamn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Blekinge.
Annons: